1 Mart 2012 Perşembe

Jigolo Çağlayandan kamasutra pozisyonları

Kadın üstte pozisyonu
Gücü seven kadınların en tuttukları pozisyondur. Kadına tam bir iktidar sağlar; ayrıca ‘iktidarsız’ erkeklerin yönetilip iktidar kazanabilmeleri için de uygundur. Zor orgazm olan kadınlar bu pozisyona bayılırlar, hem de erkeğin boşalmasını böylece kolay denetim altına almış olurlar. G-Noktasının ve klitorisin, bununla çok iyi uyarıldığı rivayet olunur.

Kapanış pozisyonu
Özellikle Lingam’ın (vajina ) yumuşak ve kısa olduğu zamanlar etkilidir. Karnınızın altına büyük sayılabilecek bir yastık koyunuz ve kalçanızı kaldırarak geyik pozisyonunda vajinanızı erkeğe arkadan yaklaşması için hazırlayınız. Erkek ilişkiye girerken elleriyle omuzlarınızdan tutmalı ve her girişinde aniden sizi kendisine doğru çekmelidir. Bu pozisyonda vajina açılmış olmasına rağmen bazen daralabilir, ağrılı olursa ve penis vajinaya sığmazsa pozisyon değiştirin.
Kurbağa pozisyonu
Bu arkadan girme pozisyonunda dizlerinizi kırıp, bacaklarınız kalçalarınıza değinceye kadar çekin, erkek arkadan yaklaşıp içinize girerken dizlerinizi de koltuklarının altına koyar ve siz yatar pozisyonda bacaklarınızı geriye doğru atarken onun girişini mümkün olduğu kadar sıkıştırmaya çalışmalısınız.
Primat pozisyonu
Büyük büyük atalarımız nedense bu pozisyonu tercih ederlerdi; doğada ilk tercih edilen en seçkin pozisyon da budur. Bu pozisyonla G-Noktasının çok daha iyi uyarıldığı söylenir. Fakat kadınların çoğu G-Noktasını bilmezler; bilinmeyen bir G-Noktası tabii ki uyarılamaz da. Bu pozisyonla klitoral uyarı mümkün değilse de, insanlar bunun da bir çaresine bakarlar. Pozisyonun adı ‘primat pozisyonu olmasına’ rağmen, kediler, zürafalar ve hipopotamlar da primat olmamalarına rağmen bu biçimde çiftleşirler. Misyonerlere özenip de ‘misyoner pozisyonunu’ deneyen su aygırlarına pek rastlanmamıştır…


Bacaklar havada pozisyonu
Arka üstü yatarken bacaklarınızı birbirine bitişik olarak yerle dik açı teşkil edecek biçimde havaya doğru kaldırın; bu sırada erkek sizin bacaklarınızı kendi bacakları arasında sıkıştırarak yavaşça içinize süzülmeli, 3-4 sığ girişe karşı bir derin giriş yapmalıdır. Bu pozisyonda vajina kaslarınızı kullanarak onun girişini engellemeye çalışmalısınız.



1 yorum:

  1. slm ben batuhan 05318801471 ateşli bayanlar arayın mutlu olun evli bekar dul farketmez sevgiye ilgiye hasret kalmış kaçamak seven bayanlar yaş önemli değil arayın görüşelim mutlu olalım memnun kalırsınız bayanlar arayın özelede açık 05318801471sms watsap cari

    YanıtlaSil