4 Mart 2012 Pazar

Jigolo Çağlayandan kamasutra pozisyonları 2


UTPHALLAKA (Misyoner pozisyonu):
En sıradan ve en eski pozisyondur. Herkes içinden geldiği gibi yapar. Erkekler genellikle kendilerini çok uzun süre tutamazlar. Ben hariç :)
Kitaplarda belirtilen normal süre ‘5 dakikadır’. bazı dinler de zaten daha fazlasına pek müsaade etmez. Aslında bu biçimde ilişkinin saatlerce sürdürülebileceği pek çok kişi tarafından bir ‘tevatür’ olarak nitelenir, halbuki kadın deneyimliyse bu mümkündür. Kadınların bir misyoner gibi gözlerini kapatıp ‘
görevlerini yapabilecekleri’ en ideal pozisyondur. Misyoner pozisyonu feministler tarafından pek sevilmez.
 

(Açan çiçek)
Başlayanlar için iyi bir pozisyondur, kadın arka üstü yatar, bacaklarını açar. Belin altına yastık konulması erkeğin cinsel organının (yoni’nin) daha derinlere gidebilmesini sağlar. Ön oyunlardan sonra denenebilecek ilk birleşme sekli olabilir. Vücudun üst tarafındaki her yana dokunmayı ve erkeğin derinlemesine içinize girmesini sağlar.

 
Hakimiyet erkekte gibi görünse de gerek elinizi erkeğin beline yerleştirerek, gerekse kalça hareketlerinizle erkeğin hareketini kontrol altına alabilirsiniz. Hint kültüründe Kundalini enerjisi olarak bilinen kuyruk sokumunda yerleşmiş olan yılanı bu pozisyonda uyandırıp, erkeğin cinsel enerjisini kontrol altına alabilirsiniz. Bunun için erkeğin kuyruk sokumunun bitiminden iki-üç parmak ötedeki ereksi yonun refleks merkezinin üzerini önce dairesel hareketlerle yavaş yavaş uyarmalısınız, sonra bu noktaya bas parmağınızla ani basınçlar uygulamalısınız. KUNDALINI’yı uyandırmak biraz vaktinizi alabilir. Misyoner pozisyonundan sonra geçilebilecek 4 şekil mevcuttur.

1 yorum:

  1. slm ben batuhan 05318801471 ateşli bayanlar arayın mutlu olun evli bekar dul farketmez sevgiye ilgiye hasret kalmış kaçamak seven bayanlar yaş önemli değil arayın görüşelim mutlu olalım memnun kalırsınız bayanlar arayın özelede açık 05318801471sms watsap cari

    YanıtlaSil