7 Mart 2012 Çarşamba

Jigolo Çağlayandan kamasutra pozisyonları 4


ASKI POZİSYONU

Canları sıkılıp da evde saklambaç oynayan bayanlara önerilir. Eğer eşlerden birisi diğerini dolabın içinde yakalarsa seçilebilecek ‘çok orijinal’ bir pozisyondur. Fakat tehlikeli bir yönü dolabın içinde düğümlenip, asılmış bir elbise gibi öylece saatlerce kalmaktır. Bu pozisyonda neyin nereyi daha fazla uyardığı henüz bilinmemektedir. Beraber keşfedeceğiz.
 


DEVEKUŞU POZİSYONU Sizi arka üstü yatırcağım ve bacaklarınızı boynuma alacağım, sadece başınız ve omuzlarınız yatağa değecek biçimde içinize gireceğim, sizi havada tutarak ilişkiyi sürdüreceğim.




YAYI ÇEKME POZİSYONU Yan yatın, eşiniz de yüzü size dönük yan yatsın, jigolo omuzlarınızdan tutarak, LINGAM’ını  ( penis ) yavaşça içinize doğru süzerken siz de jigolo nun ayaklarını tutup bir yay oluşturacak biçimde kendinize çekmelisiniz. Burada sizin de ok görevi gördüğünüzü unutmayın.
 


EL ARABASI POZİSYONU

Erkeğin hükmettiği acayip bir pozisyondur. Fransız İhtilalinden önce saraylı erkeklerin tecavüzünden kaçan proleter kadınlar tarafından keşfedildiği rivayet olunur. Primat pozisyonunun varyasyonlarını sevenlere tavsiye edilir. kadının iki eline bir tekerlek alması pozisyonun ‘ismine daha uygun’ hale gelmesini sağlayabilir, fakat tekerleğin cinsel ilişkiyi de kolaylaştıracağı konusunda bazı şüpheler vardır! Deneyeceğiz.

Diğer sevişme teknikleri için

http://jigolocaglayan.blogspot.com/2012/03/jigolo-caglayandan-kamasutra.html

Bana ulaşmak ve farklı bilgiler elde etmek için

Anadolu yakası jigolo Çağlayan

http://jigolocaglayan.blogspot.com/2012/03/anadolu-yakas-jigolo.html


Bana cepten ulaşmak için

Tel : 0 532 526 38 52

caglayanhatgor@gmail.com

1 yorum:

  1. merhabalar ben mehmet ist 05374667155 dan bazen evde tek basina oturdugumuz zaman insanin cani gercekten cok skliyor dimi? internetin basina oturdugumuzda bile özellikle bayanlar cogu zaman bir girisimde bulunmaya cesaret edemiyor, sanirim oda yurduminsaninin her bayana sülük gibi yapismasindan ibaret. Ama her nekadar normal bi cevremiz olsa bile hep ayni insanlarla sohbetde etmek istemiyoruz ama karsiniza bir dost sirdas guvenilir bir arkadas ciksa hanginiz o cesareti gosterip tanismak istemezdiki?? hele o kisi ile sohbet ederken zamanin nasil gectigini bile anliyamiyorsaniz.. ben böyle birimiyim? sana bagli bu eger sicakkanli neseli gülmeyi güldürmeyi seven biri isen bence denemeye deger pisman olmucaksin 05374667155 watsap lina viber var

    YanıtlaSil