14 Mart 2012 Çarşamba

Kadına Yapılan Oral Seks (Cunnilingus) Teknikleri


Bir kadın için yapabileceğiniz en harika şeylerden biri ona oral seks yapmanızdır. Oral seksle sevildiğini, saygı duyulduğunu, seksi olduğunu hissetmesini ve olağanüstü bir orgazm yaşamasını sağlayabilirsiniz. Birçok kadın kendisine oral seks yapılmasını vajinal ilişkiden daha çok sever. Klitorisin olağanüstü uyarğldığı bu seks türü bir kadının orgazm yaşamasının en kolay yoludur. Bir kadın için erkeğinin onu (vajina sıvısının tadını, kokusunu) ne kadar lezzetli bulduğunu bilmek kadar heyecanlandıran pek az şey vardır. Aksi de doğrudur. Eğer hoşlanmadığınızı düşünürse de heyacanı tümden kaybolacaktır. Eğer partnerinizin kokusu dayanamayacağınız kadar kötüyse veya hoşunuza gitmiyorsa oral seks yapmadan önce birlikte güzelce bir duş alın. Su ve sabun kokuları yok edecektir. 

İyi bir oral seks yapmak için kadınların hassas bölgelerini iyi bilmelisiniz. Nazik olduğunuz sürece hiç bir tersik yaşamazsınız; merak etmeyin, rahat olun. Partnerinizin genital bölgesini, vajina girişini, klitorisini veya anal bölgesini nasıl olursa olsun, yalamanız ve ememeniz onun hoşuna gidecektir. İşe yaradığını anladığınız bir yöntem veya nokta bulduğunuzda daha da güzelini bulmadan veya şakalaşmıyorsanız oralardan çok uzaklaşmayın.Avrupa yakası jigolo

Oral Tenikler

Yalamak
Çenenizi ve dilinizi yumuşak ve rahat bırakın ve kadınızın vajinal girişinden yukarı klitorise kadar onu yalayın. Sonra vajinanın dış dudaklarını takip ederek sağlı sollu aşağıya geri inin. Bu yukarı aşağı hareketi tekrar etmek açılış için çok iyi bir tekniktir. Vajina Dudaklarını Kendi Dudaklarınızla Tutmak

Vajina dudaklarının ikisini birden dudaklarınızın içine alıp birleştirin ve dilinizi iç ve dış dudakların arasında iki yana gezdirin. Bunun için biraz yan duramnız gerekebilir.

Dil İle Giriş Çıkış
Kadınlarda cinsel uyarı sağlayan sinir uçlarının büyük kısmı vajina ağzı ve vajina içindeki ilk birkaç santimlik bölümdedir. Dilinizi vajina girişinden içeri sokarak bu alanları uyarabilirsiniz. Dilinizin n,sbeten kısa olması nedeniyle bunu yaparken uygulayabileceğiniz teknikler sınırlıdır. Dilinizi içeri ve dışarı hareket ettirebilirsiniz. Gıdıklar gibi çabuk dukunuşlar yapabilirsiniz. Ayrıca vajina girişinin hemen iç kısımlarında dilinizle daireler çizebilirsiniz. 

Fiske
Vajinanın dış dudaklarını parmaklarınızla iki yana açın. Dilinizi ucunu sivri olacak şekilde uzatıp klitorisinin çevresine nazik fiskeler atın. Klitoris etrafında gezinebilirsiniz ama gene en hassas yer olan klitorise geri dönmelisiniz. Bu hareket bazı kadınları zevkten çıldırtırken bazıları aşırı şiddetli uyarıldıkları için çok fazla istemeyebilir. Klitorisi dilinizle uyarırken kadınınızın nasıl bir şiddetle dokunulmasından hoşlandığını tam kestiremiyorsanız oldukça hafif ve nazik dokunuşlarla başlayın sonra hahif hafif basıncı değiştirebilirsiniz. Bu sırada kadınınızın inlemelerinin zevkten mi yoksa acıdan mı olduğuna dikkat edip hereketlerinizi ona göre ayarlayın. Genellikle ancak kadın orgazma yaklaştığında daha çok basınç uygulayabilirsiniz. Bu sırada kadın genellikle sizin başınızı vajinasına doğru bastırarak veya sizi sözle yönlendirerek bunu size belli edecektir.

Buradan itibaren anlatılacak teknikler daha şiddetli uyarılar oluşturan hareketler olduğundan ancak kadın orgazma yaklaştığında (doğal vajina salgısı oluştuğunda / iyice ıslandığında) uygulanmalıdır. Bunlar bazı kadınlara orgazm olmak üzereyken bile fazla şiddetli gelebilir.

Klitorisi Emip Bırakmak
Parmaklarınızla dş dudakları iki yana açıp biraz yukarı doğru çekerek klitorisini ortaya çıkartın. Klitorisini ağzınza biraz çekip bırakarak kısa ve hızlı bir şekilde emin. Bunu adeta onun vajinasının üstünde duran bir parça keki ağzınızla alıyormuşsunuz gibi yapabilirsiniz. Bu kadın için inanılmaz bir histir ve hareketlerinden sanki ona acı veriyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Çok uzatmayın. İlk başlarda dişlerinizi kullanmamanızı ve çok şiddetli emmemenizi öneririz.

Klitorisi Emerek Tutmak
Yukarıdaki gibi klitorisini ortaya çıkartıp ağınıza alın ve nazikçe ağzınızda tutarak emin. Aynı anda dilinizle klitorsin üstünde ve çeversinde gezinin. Bunu çok hafif veya çok şiddetli yapabilirsiniz. İsterseniz aynı anda parmağınızı da vajinasına sokarak (parmak tekniği) onu çok hızlı ve şiddetli bir şeklide orgazma ulaştırabilirsiniz.
Avrupa yakası jigolo

Jigolo Çağlayan 

Telefon numaram :532 526 38 52

caglayanhatgor@gmail.com

2 yorum:

  1. slm ben batuhan 05318801471 ateşli bayanlar arayın mutlu olun evli bekar dul farketmez sevgiye ilgiye hasret kalmış kaçamak seven bayanlar yaş önemli değil arayın görüşelim mutlu olalım memnun kalırsınız bayanlar arayın özelede açık 05318801471sms watsap cari

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil